top of page

vr 18 aug

|

Monk-e, Hasselt

Opstellings- en lichaamswerk (dag)

Speelt er een thema in je leven waar je graag op een diepere laag helderheid in krijgt? Wil je een dag bewust bezig zijn met patronen en hoe daar beweging in kan komen in je systeem en je lichaam? Tijdens deze dag combineren we opstellings- en lichaamswerk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Opstellings- en lichaamswerk (dag)
Opstellings- en lichaamswerk (dag)

Tijd en locatie

18 aug 2023, 09:30 – 16:30

Monk-e, Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, Hasselt

Over de workshop

Speelt er een thema in je leven waar je graag op een diepere laag helderheid in krijgt?

Wil je een dag bewust bezig zijn met patronen en hoe daar beweging in kan komen in je systeem en je lichaam?

Opstellings- en lichaamswerk geeft je de mogelijkheid om te ervaren waar het in de kern om draait. We gaan niet alleen opstellingen doen, maar ook bewegen, naar ons lichaam luisteren, energie voelen die doorheen de dag getriggerd wordt en hoe we daarmee kunnen werken.

We kennen allemaal dynamieken vanuit ons gezin van herkomst die belemmerend of helpend zijn. 

Het beeld dat in een opstelling zichtbaar wordt, is de dynamiek waarin je zelf ‘vast’ zit waardoor je moeilijk ten volle je eigen leven kan leiden.

Zo kan je beginnen echt te “zien” en te doorvoelen wat er was en is.

​Deze gevoelens zitten vaak vast in je lichaam. We werken doorheen de dag met lichaamsgewaarzijn en ademhalingsoefeningen. Als emoties die vastzitten getriggerd worden door een opstelling is het helend als je lichaam deze energie meteen kan opmerken en ermee kan werken. Op die manier verwerken we diepgaand. 

Krachtig ... Helend... Verbindend...

Systemisch werk

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Concreet:

Max 8 deelnemers.

We wisselen opstellings- en lichaamswerk met elkaar af. Er kunnen deze dag 4 vragen opgesteld worden (deze worden op het moment gekozen). Tussendoor gaan we aan de slag met lichaamsgewaarzijn, rustig ademwerk om dat wat voelbaar wordt doorheen een opstelling echt te doorvoelen, loslaten en te integreren.

Waar?

Monk-e Oude Kuringerbaan 93, Hasselt

Bijdrage?

Voor deze volledige dag (lichte lunch, drank, versnaperingen inbegrepen)

- als observator/representant: 85 euro

- als vraagsteller: 125 euro (als je vraag aan bod komt wordt dit achteraf verrekend)

Volgende datum is 8 december 2023. (zie www.espacia.be)

Begeleiding: Astrid Alders, psychologe, familie- en organisatieopsteller, practitioner biodynamisch ademwerk en traumareleaseSpeelt er op dit moment een thema in je 

Deel dit evenement

bottom of page